donderdag 27 juni 2013

8 Strand Ballum

Strand Ballum (8)
(1995)

De bijdragen komen nu regelmatig binnen waarvoor dank ! Dit mooie strandgezicht van Ballum richting Hollum van Karin (Doeke) Bakker hangt aan de wal. Het werd vanuit Ierland door Herman naar haar verzonden om toch een stukje eiland thuis te hebben. Mooi verhaal, wat illustreert hoezeer iedereen aan "zijn" Buijtenhuijs (en eiland) is verknocht. 

Het strand in Ballum is inmiddels onherkenbaar veranderd. Eens bezongen als het Goudgele Strand van Ameland (en mooiste badstrand) is het nu een experiment van de natuur geworden. Herman noemde dit schilderij: "een blond ding". Mooi niet ?

Door de labels aan te klikken kun je verschillende categorieën afbeeldingen rangschikken. Om te vergelijken bijvoorbeeld. Waarschijnlijk heb je zelf toch de mooiste. Er komen straks schilderijen langs met zelfde locatie of onderwerp.
PS: Dit zag ik afgelopen week......... Of ik daar nu gelukkig van wordt ? Er valt een hoop te zien, maar of de badgast dat ook als "een beleving" ervaart ? Nou ja t'is vast heel goed bedoelt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten