dinsdag 24 september 2013

de Stand van zaken II

De stand van zaken II

Na het artikel in de Leeuwarder courant, afgelopen weekend, waren er verschillende reacties en meer dan 50 schilderijen werden gevonden, toegestuurd, toegezegd of naar verwezen d.m.v. tips en aanwijzingen. 


Heel veek dank daarvoor en: ga vooral door als U deze pagina heeft gevonden. Bel of email als U een schilderij heeft of weet wie er een heeft. Het wordt met Uw hulp een prachtboek. Ook Ierse en Friese schilderijen zijn welkom

Hierboven alvast een voorproefje, de Oerdduinen (1982) bij hoogwater, het torentje zou van Ternaard moeten zijn. Dit schilderij is 30 jaar verborgen geweest.

Van Martha uit Workum ontving ik in de ochtend een aanwijzing en samen ontdekten wij, diezelfde middag, 29 (!) van Hermans schilderijen op één lokatie: een gouden vondst. Er waren prachtschilderijen bij. Van Noord Friesland, van Ierland en 10 van Ameland allemaal uit de periode 1978-1983. Binnenkort laat ik ze allemaal zien. Volg nieuwe bijdragen in dit Blog door een email abonnement te kiezen (hiernaast, klik op "Submit"). 

 Tel.: 06.51.00.15.42
0515-426766
of email:
gerbrandcaspers@icloud.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten